14-10-09

Her i landet plejer man at tænde op i kaminen. Men i Sverige er man nu begyndt at tænde op i kaninen. Vort kære broderfolk plages af vilde kaniner, i en mængde som har gjort det nødvendigt at skyde løs på dem. Og da svenskerne er et fornuftigt folkefærd, har de fundet ud af at man kan tørre dem, og bruge dem som brændsel. Ja det lyder godt nok utroligt, men den er god nok. Så på dansk ville det nok lyde nogenlunde sådan. Det er en smule koldt, skal vi ikke tænde op med kaninen i kaminen.

 


18-03-10

En skærende oplevelse!

Hospitalerne har længe opereret med et stort underskud, på grund af overkapacitet.
Men nu vil man til at skære i personalestaben, så mon ikke kirurgerne kommer på overarbejde?
 

Ild i kaninen!

 

Til top


05-05-08

Under urolighederne i forbindelse med rydningen af det berygtede ungdomshus på Jagtvejen 69.
Blev politiet bebrejdet at de for, for voldsomt frem mod de unge.
Nu er der så en højtstående politichef der har besluttet at gøre skaden god igen, og gerne vil give dem et kærligt knus.
Og så er det også galt.
Det er nu heller ikke sjovt, at være lovens lange arm, når den kun må bruges til at vifte med staven.


27-03-08

Jeppe Kofod er taget med bukserne nede. Han vågnede op, men desværre ikke i baronens seng, men med nogle voldsomme tømremænd, ligesom Jeppe på bjerget. I øjeblikket har man travlt i partiet med at fordømme den stakkel, der måske bare var i gang med at forøge medlemstallet i det skrænterne parti. Og når nu der bliver talt så meget om en foryngelseskur, så er det vel næsten en heltegerning at score nogle unge kræfter. Og mangen karrierer er jo startet her. Ritte Bjerregaard måtte engang indkasserer en reprimande af daværende statsminister Anker Jørgensen, fordi hun var havnet i den forkerte seng i Paris, efter partiets og Ekstrabladets mening. Her var det også dobbelt moralen der stak sin grimme snude frem. Men hun er da sluppet fra værre ting end det, uden at blive smidt ud af partiet. Og hvis man er tilstrækkelig tykhudet, så kan man endda ende som Borgmester i København.
Så bare op på hesten igen Jeppe.
Ny Distance!

24-06-08

Ny Alliance har besluttet at holde deres sommer kongres i et tomandstelt. Og for at spare på omkostningerne til transport, affødt af den store polemik omkring ministrenes omdiskuterede overforbrug, har folketingsmedlemmerne valgt en tandem cykel. Så der er desværre ikke plads til Jørgen Poulsen, som jo også har valgt en anden kurs. Så nu hvor deres veje skilles, er det spændende om Poulsen stiler mod en korsvej, eller han pønser på at stifte partiet   "Nu Alene" så han ikke længere behøver at være det tredje hjul på en gig


Dette er også siden der kan gøre en myg til en elefant!

 

 Hvem er det der banker?

25-02-08

Under valgkampen til sidste kommunevalg lovede Ritt Bjerregaard 5000 lejligheder til 5000 kr. Nu er de første 12 blevet bygget, så i 2424 vil hun have indfriet sit løfte til vælgerne. Det er vist nok det man kalder langtidsplaner. Man siger at hvis man venter længe nok kan man også blive konge af Sverige.

Vågnede Jeppe i den forkerte seng?

04-07-08

Ministrene har været kritiseret for at lade det offentlige betale for deres transport.
Senest er det Bent Bendtsen der i følge Jyllands Posten og hans fyrede chauffør, mener at han har brugt ministerbilen til privat fornøjelse, bl.a. en tur til til massage.
Måske skulle han have gjort som Jeppe Kofoed, han blev næsten folkehelt efter en tur i kanen.

Politikere på tur!


09-10-08

Jeg har tidligere været lidt kritisk overfor Morten Olsens måde at sammensætte et landshold på.

Men nu skal der lyde ganske andre toner. For man må sige, at han har fornyet sig på det sidste. I går kunne man høre at han har valgt Thomas Sørensen til at stå på mål mod Malta, skønt Thomas Sørensen stort set ikke har spillet det sidste årstid, og slet ikke på landsholdet. Ikke desto mindre var Morten Olsens begrundelse for at vælge ham som 1. målmand, at han havde gjort det godt, og været en stor støtte for holdet.

Det siger en hel del om landsholdet, at de spillere der har siddet på bænken, er dem som Hr. Olsen mener, har gjort det godt. Så man må sige, at det er nytænkning i landsholdssammenhæng. Så herefter kan man måske vente at se Preben Elkjær og Søren Lerby på bænken, og hvorfor ikke også tage Peter Smeickel med til de rigtig svære kampe, som støtter for holdet. Med sådan nogle store kæmper på bænken vil jeg tvivle på at der er nogen der kan slå os. Så kan spillerne på banen godt tage den med ro og fjolle lidt rundt som de plejer, og i øvrigt klappe helt i, for hvem gider dog snakke med dem, med så store navne på bænken, til at klare ærterne. Jo Morten er en mand med visioner som man ikke skal kimse af.
Undskyld Morten!

 

Undskyld Morten!

 

 

Hit Counter

Se ældre satiriske bemærkninger i arkivet!  

31-01-08

At Ny Alliance er meget optaget af at gøre det attraktivt for flygtninge og afhoppere, er der ikke noget at sige til. Det høre nemlig ikke til sjældenhederne at der er nogen der flygter fra partiet, som snart kun består af stifteren. Men så kan han skifte mening lige så tit han vil, uden risiko for at der er nogen der bliver sure og går. Måske får han lidt vanskeligheder med at slippe af med Jørgen Poulsen, han plejer at skulle have en stor aftrædelses godtgørelse, og det er spørgsmålet om partiet har råd til det? Men skulle det knibe, er jeg sikker på, at han kan få lov til at spise af hånden hos Pia Kjærsgaard.

05-02-08

Politik er som et skakspil, det gælder om at sætte modstanderen skakmat, men indimellem må man ofrer nogle af sine brikker for at bringe sig i en fordelagtig position. Men mon ikke Ny Alliance er kommet derhen hvor der ikke er mere at ofre, nu er der kun kongen og dronningen tilbage, og en enkelt bonde til at forsvare dem. Hvem der er kongen og dronningen, kan man så gisne om, men bonden kan der ikke være tvivl om. Men de to andre skal ikke være bekymrede, for han har stor erfaring i at tage hånd om samfundets tabere. Og så gælder det gamle ordsprog stadig: Højt at flyve dybt at falde!

12-02-08

Naser Khader er taget på genopdragelsesrejse til Egypten. Bare han nu ikke medbringer et billede af Jørgen Poulsen, så kan vi jo risikerer at vi får en ny krise. For dernede tror de sikkert at det er for at gøre grin med dem, at han ligner et af de dyr de ikke må spise. 


23-01-09

Ka' du så forstå det Perle?

Så pænt taler politiet efter eget og Hanna Beck Hansens usagn til 2. generations indvandrerne når de demonstrerer. Selv om den tiltalte person, og nogle sprogkyndige mener at der bliver sagt ”Perker”. Men den slags kunne vores politi da aldrig finde på at kalde folk, uanset deres herkomst. Men nu er Perle jo også det man kalder en hund. Så måske har den stakkels politimand været hundefører, og i den tilspidsede situation forvekslet manden med sin hund, og kommanderet den til at sidde. For er der nogen der ved hvordan det er at blive tiltalt på en måde man ikke syntes om, så er det politiet. Som dengang en politibetjent blev kaldt en Båtnakke. Så blev han så fornærmet at han slæbte manden i retten. Men da dommeren aldrig havde hørt, ej hellere kunde finde det pågældende ord i en ordbog, så mente han ikke det var nedsættende, og frifandt manden. Så måske skulle politiet bruge et mere fantasifuldt ordvalg, hvis de vil af med deres frustrationer. Og Hanna Beck Hansen skulle vælge sushi, hvis hun kan lide at sluge noget råt, det vil bestemt give hende en bedre smag i munden.

 


13-01-08

Jyllands-Posten har igen gjort sig upopulær. Denne gang er det profeten Uffe Ellemann-Jensen der er blevet fornærmet. Så nu er det spændende hvad der sker i sagen, som let kan gå hen og udvikle sig til en ny Muhammed sag. I og med at det er de omstridte tegninger der atter er kommet i søgelyset. Nu er Uffe jo kendt som en habil lystfisker, så det er vel nærliggende at tro at han blot er ude på at fiske i rørt vande. At han har svært ved at stikke piben ind, er jo også en kendt sag. Så nu kommer ytringsfriheden for alvor på prøve. Måske ender det med at han giver Jyllands-Posten en af de mange næser han igennem tiden har fået.

Utak er politiets løn!

Soldater, pas på skyderen!


28-07-09

Efter at have gennemført cykelturen til Paris på Team Rynkeby, sammen med et par embedsmænd fra Københavns Kommune, er Klaus Bondam blevet kritiseret for at han har ladet kommunen betale de 30.000 kr. som det kostede at deltage.

Det er godt gjort siger Bondam, at man kan sidde hjemme på rådhuset og få lige så ondt i R.... som os der tog den lange tur på cykel.

 

Det kan hænde at man må sluge nogle Kameler, men når det drejer sig om hunde, må man passe på hvor man indtager dem, for det er åbenbart ikke alle steder at det er lovligt. På legepladsen her må man i følge administrator ikke nyde den slags.

 

Pas på øl-hunden!

 

"Sit fru Christof"

 

 

En på tuden!

ARKIVET

 

Til de sidste nyheder nederst på siden
De sidste nyheder finder du nederst på siden, og redaktionen frasiger sig et hvert ansvar for rigtigheden!


13-09-08

Revolutionerende dansk opfindelse!
Nogle danske opfindere har opfundet et plaster, der kan alarmerer 112 og bede om en ambulance, når personen der har plasteret på har alvorlige helbredsproblemer. Desværre har det endnu ikke været muligt at opfinde noget der får vagtcentralen til at sende ambulancen når der er brug for den. Men det er da rart at vide at der er nogen der ved at man er i livsfare. Så mangler der blot et plaster der kan sende bud efter rustvognen, når ambulancen ikke er kommet.

Et plaster på såret?
"Ondt i R...."
Nu køre det for Ritt!

 

 På den 2. side! Er en side der vender tingene på hovedet, eller bare piller lidt ved hverdagens små og store begivenheder!

 

Jobtilbud!

Februar 2013

Kære Prins Henrik!
Når du nu ikke kan blive konge, så er der jo andre muligheder. Og så kan du måske få hjælp på hjemmefronten til at få syet kostumet.

      
Til top
Til top
Til top

 


04-07-08

FN har vedtaget at voldtægt er et våben i forbindelse ned krig. Så nu må soldaterne holde skyderen i ro hvis de ikke vil risikere at blive afvæbnet.

Snart forhenværende Alliance?

Navne   Kalender   Stamtræ   Fotos   Nyheder   Forside


25-02-08

Det kniber med at få skolelærer til hovedstadskommunerne, man har derfor være nødsaget til at benytte håndværkere som lærer.
Men så må man da kunne forvente, at de magte at få banket noget lærdom ind i knolden på ungerne.